Inschrijven

Hier bevindt zich de informatie om uw kind(eren) in te schrijven bij Scouts & Gidsen De Witte Kaproenen Aalter voor het werkjaar 2017 – 2018.

• U bent een nieuw lid:

Om in te schrijven voor het werkjaar 2017-2018 moeten twee zaken in orde gebracht worden:

1. Stuur een mail naar groepsleiding@scoutsaalter.be met daarin volgende gegevens:
    voornaam kind, naam kind, geboortedatum kind, adres, telefoonnummer en/of gsmnummer ouder en mailadres ouder.
  2. Volgende overschrijving:
    Bedrag:      1ste lid €40      vanaf 2de lid €35
    Rekeningnummer: BE38 1030 5158 5072 (Groepskas De Witte Kaproenen Aalter)
    Mededeling:   Naam kind + GeboortedatumDit bedrag omvat de verzekering van uw kind(eren) tijdens het volledige scoutsjaar (inclusief bivaks en kamp) en het maandelijks programmaboekje dat u krijgt opgestuurd per post.
  • U was lid in het werkjaar 2016 – 2017

Volgende overschrijving volstaat om uw kind(eren) in te schrijven:

Bedrag:      1ste lid €40      vanaf 2de lid €35
Rekeningnummer: BE38 1030 5158 5072 (Groepskas De Witte Kaproenen Aalter)
Mededeling:   Naam kind + Geboortedatum

Zijn er toch nog vragen? Gelieve ons dan te mailen op groepsleiding@scoutsaalter.be.

• Twijfelt u nog?

Uw kind mag  vrijblijvend 3 vergaderingen eens meedoen zonder verplichtende inschrijving. Na deze 3 vergaderingen is er nog steeds mogelijkheid om zich in te schrijven.