Foto’s

Alle scoutsfoto’s die we de voorbije jaren verzameld hebben (Meer dan 8000 foto’s!) zijn hier terug te vinden.

De foto’s gaan terug tot 1995! Verschillende thema’s komen aan bod: dagactiviteiten, bivaks, kampen, Plage à Gogo, Putfeesten, leidersweekend, winkelkarrenrace, funteam, lokaal & bos, streekbierenavond, groepsfeest… Kortom, zeker de moeite waard om eens een blik te werpen op onze verschillende fotocollecties!

Per scoutsjaar vind je een collectie. Elke collectie bestaat uit verschillende fotosets, die ingedeeld zijn naargelang de activiteit. Binnen elke set bekijk je de foto’s best in detail en niet als thumbnails.

Als je nog foto’s hebt van jouw jeugdjaren in de scouts die je met ons wil delen, dan mag je ze altijd aan ons bezorgen. Fysieke foto’s kan je altijd bezorgen bij de leiding, dan scannen we ze in! Digitale foto’s kan je ook bij de leiding bezorgen via USB, CD, DVD, etc… of via mail naar foto@scoutsaalter.be.

Voor meer recentere foto’s en algemene updates ivm het scouts gebeuren in Aalter verwijzen wij jullie graag door naar onze facebookpagina:

Filmpjes

Voor een (paar jaar oud) sfeerfilmpje die mooi de evolutie van kapoen (6 à 7 jaar) tot leiding (vanaf 18 jaar) illustreert, klik hier.

Het geniale filmpje van de JINleiding op hun loopbanden (naar aanleiding van het groepsfeest in het werkjaar 2010 – 2011) vind je hier.

Het filmpje van de JIN en hun verwachtingen van hun reis naar Roemenië (naar aanleiding van het groepsfeest in het werkjaar 2012 – 2013) vind je hier.

De aftermovie van Plage à Gogo 2014 vind je hier.