Nieuwe lokalen

Op 16 augustus 2012 waren ze eindelijk gestart met de bouw van de nieuwe lokalen! Tot het gebouw afgewerkt was bleef de werking doorgaan in de oude lokalen. Met (niet heel veel) pijn in het hart hebben we dan in mei 2013 eindelijk afscheid genomen van de oude gebouwen. In juni 2013 was het nieuwe lokaal zo goed als af, enkel de schilderwerken moesten nog door de scouts zelf gedaan worden. Tegen eind juni was het eindelijk klaar om te verhuren! Ook een nieuwe opslagplaats voor het sjorhout en het materiaal van Plage à Gogo is reeds in gebruik.

Vanaf het werkjaar 2013-2014 namen we dus eindelijk onze langverwachte nieuwe lokalen ook zelf in gebruik.

Op de website “Scouts Aalter bouwt” is te zien en te lezen hoe het bouwproces verlopen is.