Inschrijven

Dit jaar kan er elektronisch ingeschreven worden voor het nieuwe scoutsjaar! Dit bespaart heel wat papier, tijd en uitlaatgassen. De huisbezoeken gaan nog steeds door bij alle leden die naar een nieuwe groep overgaan en wanneer u in het formulier aangeeft dat u nog een huisbezoek wenst.

Onderstaande link brengt u naar de inschrijfpagina. Na het invullen krijgt u een bevestigingsmail met verdere instructies voor het vervolledigen van de inschrijving. Indien er problemen of vragen zijn mag u steeds een mailtje sturen naar groepsleiding@scoutsaalter.be.

Inschrijf pagina werkjaar 2020-2021

Ter info:

Inschrijven voor het werkjaar 2020-2021 kost €40 voor het 1ste lid  en €35 vanaf 2de lid. Dit bedrag omvat de verzekering van uw kind(eren) tijdens het volledige scoutsjaar (inclusief bivaks en kampen). Dit bedrag moet na het invullen van de inschrijfpagina gestort worden op het rekeningnummer BE38103051585072 (groepsleiding scouts aalter) om de inschrijving te vervolledigen.

Scouts en Gidsen Vlaanderen heeft Scouting op maat voor kinderen en jongeren in een moeilijke financiële thuissituatie, met onder andere verminderd lidgeld. Indien je hier gebruik van wenst te maken kan je de groepsleiding hierover aanspreken of mailen naar janne@scoutsaalter.be. Meer info over Scouting op maat vind je op https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/ik-wil-naar-de-scouts/lidgeld/kan-het-voor-minder-geld

• Twijfelt u nog?

Uw kind mag vrijblijvend 3 vergaderingen eens meedoen zonder verplichtende inschrijving. Na deze 3 vergaderingen is er nog steeds mogelijkheid om zich in te schrijven.

Vul alvast de google sheet in, zo hebben we uw gegevens wanneer uw kind komt proberen.  Inschrijven kan dan later nog door de overschrijving uit te voeren.